Alattomos fagyos szentek

Alattomos fagyos szentek

várható időjárás előrejelzés távolabbi kilátások 30 napos előrejelzés

Hétfőn egy gyenge hidegfront vonul el hazánktól keletre, szakadozott felhő és csapadékrendszere csak súrolja az országot, emiatt országos esőre továbbra sem számíthatunk, záporok, zivatarok főként a Dunántúlon lehetnek. A front mögött érkező hideg levegő zöme tőlünk ugyan északkeletre vonul majd el, ám a csendesedő időben, a kiderülő égbolt mellett az északkeleti területeken kedden hajnalban még csak kevés, szerda reggel viszont többfelé csökken fagypont közelébe a hőmérséklet a talaj közelében.

Fagy, 2m-es szinten ugyan nem valószínű, de a korán kiültetett paradicsom, paprika nem is ott helyezkedik el, hanem éppen abban a rétegben, ahol bizony igencsak lecsökken majd szerda reggel a hőmérséklet. Térképen mutatjuk, hol van erre a legnagyobb esély.

Az ország nagy részén enyhe lesz a reggel, de északkeleten, keleten napkelte környékén pár órára fagypont közelébe csökkenhet a hőmérséklet radiációs szinten (a talaj felett 5 cm-el). 

Ettől eltekintve enyhe reggelekre, és egyre melegebb nappalokra számíthatunk a héten.

 

Amennyiben utazni szeretnél, nézd meg, milyen idő vár rád például a szomszédos országokban! Kattints a következő LINK-re!

Külföldi időjárás előrejelzéseink.

Itthon maradsz? Kíváncsi vagy nálad milyen idő várható a következő napokban?
Az alábbi LINK-re kattintva megtudhatod....

Részletes, óránként frissülő, tetszőleges településre szóló előrejelzést találsz weboldalunkon .. ITT.

Előző Következő