Szikrázó napsütés

Szikrázó napsütés

várható időjárás előrejelzés
Szombaton a sok napsütés ellenére meglehetősen hideg időre van kilátás. A fagyos éjszaka után napközben is a sokévi átlag alatt marad a hőmérséklet. Időnként még élénk lesz az északi szél.
Vasárnap a korábbinál is hidegebb, országszerte fagyos éjszaka után délelőtt alapvetően napos időre van kilátás, majd délután már egyre több helyen felhősödik be az ég, de csapadék sehol sem várható. A délnyugati szél időnként megélénkül.
Hétfőn éjszaka sokfelé képződik köd és tovább vastagszik felettünk a felhőzet, ennek nagy rséze napközben is megnarad felettünk, emiatt csak kevés napsütésre számíthatunk. Az esti órákban észak felől újabb hidegfront érkezik, emiatt este helyenként kisebb eső (néhol vegyes halmazállapotú csapadék is) várható. Helyenként átmenetileg megélénkül a délnyugati, nyugati szél. 
 
Használjátok ki a szombati szép, napos időt, sétáljatok, kiránduljatok, élvezzétek a napsütést! Vasárnap már több lesz a felhő (délelőtt még akkor is napos idő lesz), aztán hétfőn már a jól ismert szürke, kedvrontó idő vár ránk.
 

Előző Következő